uFeel.me
За теб
Автор: LynManSon,  12 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 309

Обичам те много,

Неземно

Като река е всяко чувство в мен..

и сякаш дави ме..

Безпределно - като сън

Обичам те … не чуваш ли?

Не искам да ме будиш,

Ако не си събуден..

Недей да се страхуваш

aко не чувстваш -

реката да полива

краката ти!!

Земен и така небесен…

Обичам те

Дълбоко в празната пустиня...

Ще се учудиш и ще разбереш,

Че да си буден е чудесно,

oсобено когато можеш

да заспиш

До мен

Завинаги

Обичам те

Градината - познаваш я...

Плодове във нея няма

Но има нещо истинско, прекрасно -

Способността да можем да садим...

Обичам те

И знам че не e нещо ново...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me