uFeel.me
За теб!
Автор: VZ_Dobreva,  18 юли 2011 г. в 14:52 ч.
прочити: 167

Ако можех да излея чувствата си в песен, ала да пея, не умея. 

Ако можех да си нарисувам, но една ли ще успея. 

Ще се опитам в кратък стих да изразя всички чувства в своята душа... 

Любов ли е, не зная, но хладни чувства в моята душа не живеят. 

Нощем дълго за теб си мисля и за теб пиша. 

Как да те върна питам се и разглеждам албума със спомени. 

Как отново в очите ти да се изгубя, в прегръдките ти да се потопя. 

Ако ли пък не, нека те намразя и забравя. 

Нека веднъж прокълна твоето име и никога повече да не ме следва в съня. 

Нека се избавя от тази мъка и сама продължа по пътя. 

Нека чувствата ми слеят се в едно, нека гори моята душа от любов, или мръзне в омразата!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me