uFeel.me
За теб
Автор: bubulina,  4 юни 2011 г. в 18:35 ч.
прочити: 364
Няма силни думи, когато говоря за теб!
Всички думи са \"меки\" за този човек!
Няма \"Обичам\", няма и клетви -
какво е \"Обичам\" щом с тебе сме жертви?!
Какво знаят за нас на земята?
Че има любов за тях непозната?!
Че има очи за моите жадни
и тези очи за мен са най-важни?!
Какво знаят Те за длани горещи,
които се търсят в нощта необятна?!
За наще ръце от студ побелели,
които се сливат във страст непонятна?!
...
С горящо сърце се втурвам към тебе
да пламнем в едно над земята.
С пламтящи очи ти питаш за мене -
къде ме е скрила тъмата?
... Очите са слепи - ни пламък, ни сълзи ...
това ни остана - надежди и скърби ...

Няма силни думи за теб да разкажа,
на хората днес сама да докажа,
че има любов за тях непозната,
че има те Тебе днес на земята!
И с твойте очи, за мен запламтяли,
че лумнат във мойте убити пожари
и с устни горещи от страст изгоряли ...
две сърца от любов за век замълчали ...

27.07.2002 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me