uFeel.me
За теб
Автор: janker,  4 април 2011 г. в 21:42 ч.
прочити: 460
Защо си толкова тъжна?
Наранена от капка обич.
А сърцето те боли,
плачеш за непозната любов.
Не плачи мило създание,
надарена от ангели.
Не плачи мило творение,
ти си облак в синьото небе.
Устните ти докосват морето,
пробуждат вълните страстни,
с любов непокорими,
обичани дълбоки копнежи.
Това си ти,
небесно създание от РАЯ,
сътворено от самия Господ.
Ти си нежно цвете,
поникнало в Едемовата градина.
Истина е,
ти си повече от това,
по-хубава от самата Ева.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me