uFeel.me
За теб... шепот
Автор: alims,  14 декември 2009 г. в 16:34 ч.
прочити: 451

Защо ме остави да сгреша?

Защо ме остави по тебе да тъжа
и да шепна името ти в мрака?
Защо остави очите
да те чакат с надежда,

преливащи от сълзи в самота?
Защо остави душата да те търси,
а мислите само да нашепват:

„Защо остави ме да сгреша...?”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me