uFeel.me
За теб съм...
Автор: pavli,  8 август 2008 г. в 22:26 ч.
прочити: 3223
За теб съм...

                  чувството, погребало тайните...

                  кръстът на твоето разпятие...

                  тъгата, разголена в тъмното...

                  тишината, надиплена стих да реди...

                  блясъкът в жадни очи...

                  подарък и ласка за сетивата...

                  мигът, който замества годините... 

                                                        © Павлина Петрова




 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me