uFeel.me
За рождения ми ден
Автор: diana199406,  24 юни 2011 г. в 21:08 ч.
прочити: 344

За рождения ми ден
искам само ти да си до мен.
Не, не желая друго нищо!
Ти ще бъдеш моето подаръче пищно.

Ще се усмихваме и забавляваме до морето.
Ще те гушкам и целувам по нослето.
Ще ти прошепна две истински, силни думи
и любовта ще пламне помежду ни.

На този ден аз ще бъда с голяма усмивка,
защото празника с теб ме прави щастливка.
Ще се печем голи, с бронзов тен на плажа
и с плажно мляко тялото ти ще намажа.

И няма да спра да ти се наслаждавам.
И няма да спра да те наблюдавам.
И няма да спра целувки да ти давам.
Ти си най-сладкия подарък, който заслужавам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me