uFeel.me
За приятелите
Автор: ada_ilina,  1 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 498
(посветено на моята най-добра приятелка Влади)

Минава времето, редят се дните.
Летим с него пак и аз и ти.
И всеки спомен в теб и мен-мечтите,
една ръка съзнателно реди.
Деца ли бяхме щом се запознахме,
но помня аз приятелко добра,
че радост и тревога с теб познахме
и чувствам и до днес-не съм сама.
И падна ли в прахта си пак до мене.
И паднеш ли в прахта ще бъда с теб.
В беда ли си за мен все имаш време.
В беда ли си аз вкопчена съм в теб.
Летя ли днес-качи се на крилете.
Небето ясно е щом си до мен.
Крила ли са ми раменете,
Луната ще достигнем някой ден.
Защото ти си с мен и аз до теб
и днес и вчера,утре и докрай.
И няма да ни спре света свиреп -
Завинаги за мен ще бъдеш-НАЙ
И няма за какво да крия-
ОБИЧАМ ТЕ ПРИЯТЕЛКО ДОБРА!
И нови хоризонти ще открием-
та значи-ЗАЕДНО ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА
!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me