uFeel.me
За последно
Автор: todorspasov,  16 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 4849
В очите ти искрица гасне.
Несигурни прегръдки! Срам!
Във теб на спомени неясни
крепи се пясъчния храм.

И жаждата да бъдеш моя
разгаря болката във мен.
Пленен в на мислите пороя
те искам тук поне за ден.

И виждам всичко свършва вече,
но за последно си спомни.
Обичай ме за още вечер.
Последна вечер остани.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me