uFeel.me
За последно
Автор: vyara,  11 май 2013 г. в 19:44 ч.
прочити: 200

Е, това е, скъпи, свърши вече.
Не те жаля и не те презирам.
Сама наливам виното си вечер,
сама леглото след това застилам.


Сама заспивам и сънувам тебе.
Сама се будя, по задачи тичам.
И сякаш всеки ден ми е последен.
И сякаш... за последно те обичам...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me