uFeel.me
За последно...
Автор: Ивайло Яков,  8 февруари 2013 г. в 22:19 ч.
прочити: 303
Това е краят.
Небето намира земята
и чайките кея оставят.
Искам да ги погаля,
да се пресегна...
а те по вълните бягат
за последно...
Това е краят.
Нежно слънцето поглежда
пенливо морето...
в сноп лъчите повежда
и посяда където
е най-тъмно и бедно-
без Тебе,
за последно...

07.02.2013.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me