uFeel.me
За нея
Автор: NuTTy_In_LoVe,  11 ноември 2012 г. в 11:06 ч.
прочити: 449

Казват, пишела съм само за любов.

Че за какво пък друго аз да пиша?

Нали без нея в този свят суров

и въздухът ни даже няма да се диша!

 

Ще станем сиви и прозрачни

и с времето съвсем ще вкиснем...

Засипани с безброй играчки,

сами във хола ще си киснем.

 

На пук на вас, ще пиша за любов!

Едничка нея аз си имам...

Да бъде част от цяло не всеки е готов,

но знам, че струва си да се поеме риска!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me