uFeel.me
За миг
Автор: beibi,  6 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 441
Някаде в далечна забрава,
споменът за теб избледнява.
Нощта пак ще те навестява
но моята звезда там
няма да изгрява.

Само споменът за мен
тихо,тихо ще напява,
като тъжна песен от
метъл балада.
За миг ще си помислиш ти,
че звездата ми пак изгрява.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me