uFeel.me
За миг
Автор: kalinvalov,  15 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 522
***


За миг при мене постой
с любовта си обичната, цялата,
дари ме с мъничко покой
и върни ми частица от вярата.


В тая нощ при мене постой,
Когато никого до себе си нямам
и приятел и любима бъди
и всичкото, което си нямам,


Само за миг те моля постой
достатъчен ми е за цялата вечност,
ако докоснеш с ръцете си твой,
лицето ми с божествена нежност.


За кратък миг при мене постй,
за най-краткия от всичките мигове
и шепни ми, шепни та в шепота твой,
в покой да остана, във вечен покой.



Калин Вълов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me