uFeel.me
За мене
Автор: zori86,  9 ноември 2008 г. в 21:56 ч.
прочити: 305
За мене ти си въздух.
За мен си светлина.
За мене ти си слънце, огряло през дъжда.
За мене ти си огън на зимата в нощта.
За мене ти сълза си дошла от радостта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me