uFeel.me
За мене ти си...
Автор: yoanitka88,  24 юли 2011 г. в 10:16 ч.
прочити: 201
За мен си остров в необятния океан,
оазис в пустинята безкрайна,
желание открито в поглед замечтан,
пролетна вечер омайна!

Глътка освежаващ въздух си за мен,
надежда за безгрижни дни,
искрица топлина в деня студен,
една усмивка сред безброй сълзи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me