uFeel.me
За мене пак си всичко ти!
Автор: kary_aries,  23 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 566
Всеки път си толкова груб,
всеки път от тебе лъха студ.
Всеки път тъй грозно ме наричаш,
после кьзваш колко ме обичаш.

Всеки път си мисля,че ме мразиш,
имам чувството, че искаш да ме сгазиш.
Но после пак при теб се връщам
и само малко се намръщвам.

И пак ти вярвам сляпо,
дори и да звучи нелепо,
няма да спра да те обичам,
няма да спра след теб да тичам.
Дори от твойте думи да боли,
за мене пак си всичко ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me