uFeel.me
За мене нямаш име
Автор: DizzY,  3 май 2013 г. в 07:22 ч.
прочити: 333
Запознах те със живота си... набързо.
Дадох ти възможност да избираш.
И когато те почувствах истински привързан,
изведнъж реши да си отидеш...

Ти се промени! А казваше, че аз
била съм вече съм по-различна.
Изчезнаха моментите от раз,
изгуби стойност думата \"обичам\".

Да! Аз никога не казах, че обичам,
а какво ми каза ти... не помня,
но не очаквах, че ще заприличам
на човек със две различни роли.

На момиче, ранимо, влюбено до болка,
като парченце, търсещо едничко цяло,
споделящо със тебе всяка болка,
жадуващо за твойто силно тяло.

И на жена, потайна, със сърце студено,
мислите й никога не ще й прочетеш,
на чаровница, даряваща вретено,
молейки се тайно да се убодеш.

А казваше, че аз съм по-различна!
От чувствата си кой избяга пръв?
Повярвай, по име никога не ще наричам
човекът, който ми обърна гръб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me