uFeel.me
За мен си всичко
Автор: MegaDance,  2 ноември 2010 г. в 09:47 ч.
прочити: 327

За мен си всичко...
моят въздух си
и изгревът на съненото утро.
Нежността си,
разпръсната на капки
 по жадното ми тяло.
За мен си всичко...
огън, въздух и вода.
Събрана през лятото топлина,
разпиляна в нощите
покрити от снега...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me