uFeel.me
За мама
Автор: enchewa7aa,  9 април 2013 г. в 19:58 ч.
прочити: 291
Тя е там за да чуе първите ми думи.
Тя е там за да види първите ми крачки.
Тя е там за да види как пораствам.
Тя е там за да вдигне когато падам.
Тя е там за да ме успокой когато плача.
Тя първа разбира, когато се влюба.
Тя е там за да ми помага.
Тя е там за да ми подаде рака, когато раждам внуците й.
Тя е там и това е моята МАЙКА.     

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me