uFeel.me
За любовта
Автор: dizel4eto__f,  6 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 543
За какво живвем?
И защо творим?
Защо се раждаме?
И от какво умираме?

Живеем в името на нещо,
по-свято от всичко на света.
Живеем в името на нещо,
живеем за любовта.

Творим подвластни на какво,
създаваме реалност и прости чудеса.
Творим подвластни на какво,
творим за любовта.

Раждаме се със едничка цел,
и със ясната съдба.
Раждаме се със едничка цел,
да намерим любовта.

Защо умираме,
и защо напускаме света?
Умираме отново
в името на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me