uFeel.me
За любовта си ти ми говори
Автор: Petrova_AHETA,  26 февруари 2012 г. в 14:03 ч.
прочити: 367

За любовта си ти ми говори,
със целувки думите изписвай,
с ласки по тялото ми засвири,
във прегръдка нежна ме притискай...

Ще ти подаря своята любов,
страстта която ме обзема,
ще ти говоря лудо за любов,
готова съм чувствата ти да приема...


Да изживеем влудяващата ни любов!
Във огъня и силен до пепел да горим!
Да си говорим  без думи бясно със любов!
С телата си  горещи любов да сътворим!

За любовта си ти ми говори!
За своята любов ще ти говоря!
Тази сладка тръпка ти ми подари!
И аз сърце и тяло за нея ще отворя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me