uFeel.me
За любов
Автор: AVENTYRA,  3 ноември 2011 г. в 22:41 ч.
прочити: 207
Не ми се пишат някакви слова 
който в пространството бездиханни да останат
там някъде забулени в мъгла
прочетени но неразбрани.

Пише ми се просто за любовта
за онази чистата която  се събужда с утринта.
За онази от нощите безсънни
която чакаме зовем без мълни.

За онази която ни връхлита като буря
дори да я отричаме в нощта 
за тази която в мислите все едно лице ни връща
дори да ни боли от мисълта.

Не ми се пишат някакви слова
без мислени и празни,
а просто за онзи лъч изпълнен със усмивки
щом отворим сънени очи.

Пише ми се просто за любовта
за онази която кара сърцето да трепти
и събуждайки се нощем в тъмнина
онзи неин лъч от чувства да ни обгръща.

За онази чистата и непокътната
която къпе ни във светлина
и там дори изгубена в мъгла
в сърцето  винаги се връща.

Пише ми се за онзи звезден миг
който като фойерверк всички чувства
в звезните простори впръсква
напук на грешните ни дни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me