uFeel.me
За лято си мечтая
Автор: Jullie,  29 октомври 2010 г. в 00:00 ч.
прочити: 438

В онези кратки и безделни дни,

когато слънцето се любеше с дъгата,

след мокрите им сънища следобедни,

откраднахме си само наше лято.


Tогава младо вино от любовен цвят

оставихме си в топлата прегръдка

и отлежа избистрено до капчица роса,

което устните отпиваха по глътка.


 ***


Сега е друго. Делнично. Далечно.

Следсънен спомен, доловим едва.

И някак си... просторът ми е тесен.

За лято си мечтая!  А идва есента!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me