uFeel.me
За глухарчето, което...
Автор: Принцеса Променанде,  24 април 2013 г. в 18:45 ч.
прочити: 339

Глухарчето. глухарчето е бебето на вятъра.
По златните му мигли през април
полепват дребни, тънички въздишки.
Тежат косите му, изцапани със мед
и избледняват – мънички небесни мишки.
По светлите квадрати на небето
застилат вишни облачни легла
най-светлоокия дали ще си замине
изгубил думите си във дъжда?
От всички трудни мисли и неща
/ усмивка, залез, дребна рана,
хартиено хвърчило без крила /
на нокътя ми петънце остана
трошичка синя беше любовта …. 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me