uFeel.me
За еротиката
Автор: voda,  31 май 2011 г. в 19:02 ч.
прочити: 334
Не ме събличай –
даже  и в съня си.
Ти с поглед само
в мене проникни.

И само с думи –
нажежени пръсти,
отдето минеш,
всичко си вземи.

Дори когато
младостта си тръгне,
отнесла и последните искри,
в косите ми,
очите ми,
гласа ми,
най-нежната еротика открий...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me