uFeel.me
За едно момиче
Автор: SteelGod,  10 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 839
Безумно съм бягал след вятър,
с надежда да срещна любима.
И сладко ми беше да чакам
момиче с твоето име.

С илюзии лесно пребродих
вселената цяла, безкрайна.
За обич все тайно говорех.
И още пазя я в тайна.

Любовта е чаша с обич и магия,
неспокоен ходиш, мислиш и мълчиш.
Но докрая с теб ще я изпия,
покорен от твоите очи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me