uFeel.me
За едно момче
Автор: karincheto,  19 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 562
Проклинам деня,в който видях очите ти,които разбиха мечтите ми.Денят,в който срещнах лицето ти,което раздра сърцето ми.Денят,в който реших,че съм намерила любовта,а се намерих на дъното на пропастта.За едно момче,което винаги,въпреки всичко,ще обичам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me