uFeel.me
За друг живот
Автор: Slava56,  31 януари 2009 г. в 21:56 ч.
прочити: 506

Ръцете ми държа.
В очите му потъвах аз.
Но той пред мен не коленичи...

Сърцето му
изпълнено бе с друга страст.
Друга той обичаше!

Не ме позна.
И не разбра,
че аз на него съм обречена...

А може би
за друг живот
е таз съдба предречена?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me