uFeel.me
За да те прегърна
Автор: Mimonche,  26 април 2009 г. в 20:09 ч.
прочити: 295
Опарвах се и продължавах;
сърцето си на всеки давах
и до сега не се научих –
в замяна нищо не получих.

А ти стоиш пред мен очакващ,
съдбата заради мен оплакващ.
Аз всичко вече си раздадох,
в любов изтлях и се предадох.

Сега те гледам безразлично,
а ти усещаш ме лирично.
Време дай ми, да си върна
сили, за да те прегърна.

26 април 09 г.
19:40

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me