uFeel.me
За да те имам
Автор: Borisov,  9 август 2012 г. в 10:15 ч.
прочити: 204

Днес горя

     под дъжда

     и крещя

твоето име…

Аз кървя,

     а мъгла

     във нощта

приюти ме…

И не спя.

     в самота

     съм сега,

а кошмарът ме взима.

Ти заспа

     и света

     потъмня,

стана зима…

Не!Не вярвам в това!

Искам да те държа!

Ще умра…

за да те имам.

Протягам ръка

     да те хвана,

но теб вече те няма…

и крещя…

и крещя

в празнота,

твоето име.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me