uFeel.me
За да си отново с мен!
Автор: bizcocho,  7 март 2009 г. в 21:43 ч.
прочити: 456
Утрото в очите ти напира
с пламъка на изгрев озарен...
нектар от устните ти мислено аз пия -
малинов е - дъх горски внесе в мен.

С(ъс) топлина на зряла есен
зави в(ъв) нежност моя ден...
Вървя пред залеза унесено,
в очакване на утрото...

За да си с мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me