uFeel.me
За ТЕБ!
Автор: 100n,  24 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 567
Кога ще дойде този ден
когато ти ще си винаги до мен
Казваш има време и наистина е така
исках да те спечеля, да имам любовта
Бавно, но славно вървим ний напред
към щастието общо, към свещения обет
Ще минат часове, дни, месеци (дано не години)
преди да чуя тез слова свещени
Но аз ще чакам този ден
когато ти ще бъдеш винаги до мен
ОБИЧАМ ТЕ МИЛО!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me