uFeel.me
За Сбогом
Автор: tanq_mezeva,  26 май 2011 г. в 16:23 ч.
прочити: 538
Казвам Сбогом, дори да обичам.
Казвам Сбогом, дори да горя.
В любовта  си  към тебе се вричам,
но... със  Сбогом ти благодаря!

За прекрасните мигове сляти,
за стихийните чувства от страст,
за мечтите във песни изляти,
и за цялата вдишана сласт.

Днес последно ръка ти подавам,
скришом трия горчива сълза,
и докрая... си аз обещавам,
да те пазя във храма-душа.

Ще припалвам свещичките - обич,
за да греят във спомен свещен,
тези дни на които обричах,
всеки миг и... мисъл за теб.

Казвам Сбогом, но пак ще обичам.
Казвам Сбогом, но пак  ще горя.
И накрая...  за тебе изричам.
В полет светъл открий любовта!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me