uFeel.me
За Бобо- любовта на моя живот
Автор: AleX_LoVe,  23 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 471
Когато влака спря
Силно развълнува се моята душа!
Радост неустоима
И сърцето шеметно да тупти не спира!
в очакване стоя сега,
За да видя теб - любовта!
Какво означава да обичаш
И в любов да се вричаш
Показа ми в нощта,
В която бяхме аз и ти
И наще развълнувани души!
Дните минават
И отминават,
А спомените вечно остават!
Но ти не оставаш спомен за мен,
А любимия, за който мисля нощ и ден!
Дни прекрасни
Обсипани с много страсти!
Твоите красиви очи,
А и усмивка дори
Винаги са пред очите ми!
Как искам пак да си тук
И да направим на живота на пук!
Да сме заедно аз и ти
И никой да не може да ни раздели!
Но ти ще дойдеш пак нали
И сърцето ми от щастие ще гори
И тогава вече няма сняг да вали,
А за нас слънце ще блести дори!
Искам да няма ден,
В който ти да не си до мен!
Не искам пак да роня горчиви сълзи,
Защото си отиваш разбери!
Но душата гори
И в мен вечно ще си ти!
Живота не е песен
Дори никак не е лесен,
Но готова съм на всичко,
За да изпитам с теб щастие мъничко,
Защото те обичам разбери
И винаги ще е така сигурен бъди!!!!



С много любов: Алекс.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me