uFeel.me
За Биби
Автор: feelin,  24 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 663

Приятелко моя, какво сътвори!?
Живота ми ти, коренно промени!

Откакто те зърнах, откакто те чух,
сякаш за миг почувствах се глух!

Оттогава чувам само вика на твоето сърце
и не искам да се разделят нашите ръце!

Искам да кажа тук и сега
“За теб ще се боря, на всяка цена!”

By my Love :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me