uFeel.me
ЗВУЦИ ОТ МИНАЛОТО
Автор: l.hiena,  8 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 284

Залюля ме в своята прегръдка

и понесе ме в простора син.

Вдишахме като с последна глътка

трепета на мрака фин.

И две китари се разляха

във очите ни като сълзи.

Тези звуци оцеляха,

когато всичко се срази.

Тези звуци...тази радост,

че там танцуват и до днес

сенките в пияна сладост,

без тревоги или стрес.

Под Небето бяло овенчани

със венец от облаци и дим,

двама с Тебе сме събрани...

ДОКАТО СМЪРТТА НИ РАЗДЕЛИ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me