uFeel.me
ЗВЕЗДОПАД
Автор: DINO,  13 август 2009 г. в 15:24 ч.
прочити: 232
ЗВЕЗДОПАД

В тихата нощ щурчета танцуват
Звездният кошер с нежна окраска
Чувства трепетни в мен пак бушуват
Нощта нашепва за страст и за ласка

Очите с надежда гледат небето
Лика ти чаровен да зърнат за миг
За миг да се мернеш с ръце над полето
От мен да изтръгнеш щастливият вик

И ето звездица откъсна се в мрака
Надежда за всеки стар или млад
Тя сигурно знае че аз те очаквам
За мен да пристигнеш във тоз звездопад

13.08.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me