uFeel.me
ЗВЕЗДЕН И ЧАРОВЕН
Автор: taniatanina,  3 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 288
Звезден и чаровен
е мигът любовен!
Във море горещо
гонят се вълните
и сърцата срещат
обич от мечтите!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me