uFeel.me
ЗВЕЗДА
Автор: ageorgiev,  18 юни 2011 г. в 10:28 ч.
прочити: 190
Как искам да ми подариш звезда,
да я приема без дори да питам,
звезда, родила се във моята душа,
да свети в тъмното - на теб разчитам!

Как искам таз звезда за мен да грее,
и мрак в деня ми черен да убива,
как искам таз звезда в огнището да тлее,
както във зима с топлина да ме завива.

Как искам таз звезда за мен да се сражава,
със хиляди слънца, луни, планети,
след битки тя - на танц да се отдава,
полетяла със сестри - красиви пърхащи комети.

А след това, душата ми с любов да я покрива,
изморена, мила, кат\' сълза прекрасна,
да я гледам с плам, докато заспива,
за да изгрее утре пак - от всякога по-ясна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me