uFeel.me
ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Автор: fenix,  2 юли 2013 г. в 21:47 ч.
прочити: 293

 

При теб потърсих обич и утеха,
съзрях оазис в сухите си дни...
Очите ти със нежност ме приеха,
душата ти с любов ме приюти.

Притихнах като в храм, осъмотена,
но чувствайки онази топлина...
В сърцето ти открих една вселена,
която с мен направи чудеса.

Денят ми стана по-красив и светъл,
ти мирогледът ми изцяло промени.
Открих прекрасна дишаща планета
в която бяхме само аз и ти.

Открих сърце, отдаденост и чувства,
не лабиринт, а тих и слънчев бряг.
Любов една... е време да напусна.
години вече скитам без компас...

Но как да тръгна, сили сякаш нямам.
Подай ръка и нека продължим...
Нуждая се в живота от промяна
и ще успея заедно щом вървим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me