uFeel.me
ЗНАМЕНИЕ
Автор: fenix,  10 април 2013 г. в 18:53 ч.
прочити: 309

Дай да изпия, до дъно, тъгата ти,
онази дето в очите заспива...
Да взема всичкия мрак от душата ти,
това ме прави безумно щастлива.

Дай да докосна с усмивка сърцето ти,
да разтопя с топла длан ледовете...
Да върна онзи копнеж на ръцете ти,
да укротя, вътре в теб, ветровете...

Повярвай в мен, приеми ме за истина,
за топла гръд и за майчина ласка...
За глътка въздух, надежда единствена,
в твойта палитра най-нежната краска.

Не се страхувай, не нося проклятия,
създал ме Бог със любов да лекувам.
Изгарям всички злощастни разпятия,
и към Голгота спокойна пътувам.

Дай твоя свят да докосна, спасение
нека намерят в безкрая душите.
Навярно Бог ни изпраща знамение,
като постави любов във очите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me