uFeel.me
ЗНАМЕНИЕ СИ ЛЮБОВ
Автор: fenix,  31 май 2013 г. в 17:32 ч.
прочити: 307


Намерих те! Знамение си любов.
Познах те по гласа... по аромата.
По звънкия в гърдите нежен зов,
по чувството затоплило душата.

По полъха от хиляди крилца,
на пеперуди пърхащи в гърдите.
По изгрева на милион слънца
и песента омайна на щурците.

Познах те! Бог изпратил те за мен
сърцето да превземаш, да влудяваш
Да преобърнеш сивият ми ден...
със сънища нощта ми да даряваш.

Намерих те... При мене остани...
Момчето с вкус на люлякови нощи.
Магия... изтъкана от мечти...
Една любов жадуваща за още...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me