uFeel.me
ЗНАЕШ ЛИ?
Автор: cristal872,  12 октомври 2011 г. в 22:42 ч.
прочити: 145
Знае ли, че те обичам?
Че съм плакала за теб.
Че съм искала да те прегърна.
Че болеше ме без теб.

Знаеш ли, че ми открадна
малкия и скучен свят.
Крих лицето си от тебе,
но сърцето не успях.

То обича без да пита
искала ли съм и как
мога тебе да обичам.
Само то си знае как.

Обичам те и искам да го искрещя.
Да чуят всички, че е жива любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me