uFeel.me
ЗИМНА ДЕКОРАЦИЯ
Автор: idan,  28 януари 2009 г. в 21:17 ч.
прочити: 260
ЕЛЕГАНТНИ БАЛЕРИНКИ
СА МАЛКИТЕ СНЕЖИНКИ,
УДИВИТЕЛНА СА КОМБИНАЦИЯ
С ЛЮБЯЩИТЕ-ВКУСНИ
ТВОИ УСТНИ.

КОКТЕЙЛ ПРЕВЪЗХОДЕН
ДЪХ ГОРЕЩ-ПОВЕЙ ЛЕДЕН,
УМОВЗЕМАЩА АСОЦИАЦИЯ,
ВЪЗБУЖДА ТАЗИ
ЗИМНА ДЕКОРАЦИЯ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me