uFeel.me
Животът е само миг прекрасен
Автор: Nanita,  21 юли 2011 г. в 16:11 ч.
прочити: 184
Стопли ме, когато е студено
и мъката ми разпръсни на сто страни,
с дланите си мъжки прегърни ме,
стопи тъгата, дето пари ме нощта.

Когато ми е тежко, утеши ме,
с усмивката си облаците разпръсни
и под клепачите сълзите ти изтри ги,
не се сбогувай, с мене остани.

Остани, когато даже няма смисъл
и разпали жаравата нетленна в мен,
обичай ме, животът е само миг прекрасен
и нека да го изживеем двамата до край.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me