uFeel.me
Живот!
Автор: SisiTy,  19 октомври 2011 г. в 21:10 ч.
прочити: 263
И казвам си думи отминали,
и спомням си всичкия прах
и кал, през която съм минала,
но въпреки всичко успях.

Успях да живея живота си,
живот на тъга и провал.
Борба и силни емоции,
живот на скръб и печал.

Живот за утеха на някого,
живот за мое добро.
Живот за обич в(ъв) сянката,
живот без въпроса \"защо?\"

И падах много по пътя си,
но после ставах сама.
И блъсках се в чуждите спомени,
животът бил е борба.

Помагах на много наивници
да видят какво е живот.
Да търсят доброто в омразата,
да видят победния ход.

И чуждите грешки прощавах,
а моите кой ще прости.
И чужди мечти разпилявах
на прах и на пепел почти...

И колко живота разсипах
и колко мечти пропилях
и онзи спомен красивия
всичко изчезна след тях...

И питам се някога бях ли
щастлива в(ъв) този живот.
И отговор няма загадката.
Що за объркан живот?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me