uFeel.me
Живот, като в сън
Автор: Nanita,  25 юли 2011 г. в 08:41 ч.
прочити: 196
Аз живях в твоят сън до стихийност
нощ безкрайна беше песента ни с теб
после бавно тръгнах към ада
към тунела от болка, спомен и любов.

И остана в тъмата утрото наше
изгрева така и за нас не дойде,
само залези и чужди пътеки
извървях самотна, обичта ти я взе.

Тъй внезапно, както и беше дошла
любовта си замина, път не остави
гасне вечерницата, заличава бурята в мен
бавно заглъхва песента ни с тебе.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me