uFeel.me
Живей с любовта...
Автор: Lilims,  29 януари 2009 г. в 12:47 ч.
прочити: 465

 

Вечно е небето,

вечно е морето,

вечна е земята;

вечна е и любовта...

Но животът е само миг,

подарен миг-

радвай се в този миг!

Щастието е само само миг,

подарен миг-

не го отминавай

този миг!

Не казвай-

и утре е ден-

любовта е вечна,

но животът - преходен.

Живей за мига,

живей с любовта!...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me