uFeel.me
Жива
Автор: magdalena_as,  29 юни 2011 г. в 21:38 ч.
прочити: 204
Жива ли съм?

...или в живо тяло с мъртвата душа вървя.

Чувствам ли?

...или от много рани вече съм спряла.


Дишам ли?

...или без теб въздух не ми достига.

и когато открия отговорите на въпросите,

и какво ще се случи,

ще се почувствам ли поне малко жива

или ще спра да се търся,

и ще си остана и мъртва и жива?!























    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me